

INTRODUCTION TO INTEGRATED RESOURCE PLANNING (IRP) INITIATIVE IN MADHYA PRADESH

Agenda(tentative)

Date : 11th November 2024 (Monday)Venue : Courtyard by Marriot, Bhopal

09:30 - 10:00	30 mins	Registration & Welcome Tea	
10:00 - 10:10	10 mins	Welcome Remarks and context setting	Bharath Jairaj, Executive Director, Energy Program, WRI India
10:10 - 10:30	20 mins	Keynote Address	Shri. Manu Srivastava, IAS, Additional Chief Secretary, Energy and New & Renewable Energy Department, Govt of Madhya Pradesh
10:30 - 10:40	10 mins	Key Address	Shri. Amanbir Singh Bains, (IAS), Managing Director, Madhya Pradesh Urja Vikas Nigam Ltd, Bhopal
10:40 - 10:50	10 mins	Special Remarks	Dr. Priyanka Paliwal, Associate Professor, Electrical Engineering, MANIT, Bhopal
10:50 - 11:00	10 mins	Presentation on Integrated Resource Planning	Sandhya Sundararagavan, Head - Energy Transition, Energy Program, WRI India
11:00 - 11:30	25 mins	Presentation on MP Power Sector Model	Sripathi Anirudh, Senior Program Research Associate, Energy Program, WRI India
11:30 - 11:45	15 mins	~ Tea Break ~	
11:45 - 13:00	75 mins	 GridPath architecture and features State-level case studies using GridPath 	Srihari Dukkipati, Research Fellow, Prayas (Energy Group), Pune
13:00 - 13:30	30 mins	Q&A Session followed by Closing Remarks	
~ Lunch ~			